Allsidig treningssenter

GRUPPETRENINGER I SAL

Treningsgruppene ledes av instruktør og til musikk. Vi har delt opp treningen i ulike nivåer fra 1-3, der 1 er minst krevende og 3 er tyngst. I treningsgruppene våre vektlegger vi pilatesprinsipper som sterkt senter, god holdning (stamina) og presise bevegelser. Vi som instruerer inspireres først og fremst av kroppens bevegelser; behovet for styrke, bevegelighet og allsidighet fremfor å styres av trender som kommer og går.

For deg som tror at vi kun tilbyr rolige treninger kan vi anbefale å prøve en av våre timer nivå 2-3. Her er det høy intensitet, som utfordrer både kondisjon og styrke.  

PILATES, YOGA OG SLINGS I SAL:

Treninger med fokus på med tilstedeværelse, pust, styrke og smidighet er viktig for å ta vare på vår helse, og blir fort oversett i vår hektiske hverdag. Vi har et godt utvalg timer Pilates på matte, yin yoga og hatha yoga, og det nye treningskonseptet Slings/EMT. 

 

 

PILATES PÅ REFORMER:

Som eneste treningssenter i Nord-Norge tilbyr vi treninger på det allsidige pilatesapparatet  Reformer. Les mer om dette her. Dette er den opprinnelige måten å trene Pilates på, slik Joseph Pilates startet det for mer enn hundre år siden.

 

 

Kontakt oss

Nerstranda 9, 4.etg
9008 Tromsø

(+47) 99 25 22 90

Janne

90 99 89 13

Åse

48 22 09 10