EMT/Slings in motion

 

EMT/Slings in motion- Bindevevstrening

 

Vi tilbyr treningstimer i Slings Myofascial Training (Slings in Motion) og både trening- og behandlingstimer i Elastic Mobility Training (EMT). Begge er treningsformer innenfor bindevevstrening.

Våre EMT/Slings in motion-timer i sal består av øvelser der vi fokuserer på at bindevevet henger sammen i nettverk fra topp til tå og har kvaliteter vi kan benytte oss av mer spesifikt. Øvelsene gir oss mulighet jobbe med de ulike funksjonene og kvalitetene bindevevet har i samarbeid med muskulatur og skjelett.

Timene vil være med på å optimalisere dine treningsresultater og hjelpe mot smerter. Vi bruker strekk- og styrkeøvelser. Produkter som pøller og små baller gjør at vi får tilgang til dypere bindevevsstrukturer (fascier). Vi opplever at bindevevsstrukturene inneholder kvaliteter som er kraftig oversett i tradisjonell trening og rehabilitering. 

Våre tilbakemeldinger:

  • mindre smerter
  • lettere og friere bevegelser
  • bedre kontakt i muskulatur og en sterkere kropp
  • mindre stress i kropp og sinn
  • velbehag
  • forebygging av skader

 

Slings in Motion -Slings Myofascial training har fokus på helsefremmende kvaliteter i bindevevet. Øvelsene bidrar til en balansert kropp gjennom økt sirkulasjon, spenningsregulering, bedre koordinasjon og bevegelighet. Det gir mulighet for mer hensiktsmessig kraftoverføring gjennom kroppen i bevegelse. Sekvenser har kontraster i dynamikk og rytme, der vi utnytter bindevevets egenskaper for kommunikasjon, stabilitet og elastisitet. Gjennom rolige øvelser fremmer vi bedret gli mellom muskel-kompartments og «smelte» øvelser for å slippe spenning. Øvelsesrepetoaret strekker seg fra dynamisk og kraftfullt til ro og smelt.

 

 

Se en liten eksempelvideo her: https://www.youtube.com/watch?v=fSUcU0LqO4o

Se også filmer av Hege i vår video-oversikt

 

Kontakt oss

Nerstranda 9, 4.etg
9008 Tromsø

(+47) 99 25 22 90

Janne

90 99 89 13

Åse

48 22 09 10