Pilates Reformer

 

Pilates-treningen utføres på spesialdesignede apparater. Du får personlig veiledning for å utføre øvelsene korrekt og dermed oppnå maksimalt utbytte.

Dette er den opprinnelige måten å trene på slik Joseph Pilates selv gjorde det på begynnelsen av 1900-tallet.

Pilates-Reformeren er et apparat hvor man gjør øvelser med motstand via fjærer og egen vekt. De vi bruker heter Universal Reformer og er en skinnbelagt plattform som beveges på aluminiumsskinner. Motstand påføres ved hjelp av stropper og fjærer som instruktøren hjelper til å tilpasse til hver enkelt. Du vil få personlig veiledning slik at du skal kunne utføre øvelsene så korrekt som mulig, og dermed oppnå et maksimalt utbytte. Det som gjør apparattreningen så spesiell er kombinasjonen av styrketrening og fleksibilitet, samtidig som det er en skånsom og sikker treningsform. På Reformeren kan man tilrettelegge individuelt til hver enkelt kunde og slik ta hensyn til skader og smerter.

På Reformeren gjøres ulike Pilates-relaterte øvelser og motstanden kan varieres etter eget ønske.  For de som har trent mye på matte vil trening på Pilatesapparater ta treningen til et høyere nivå og gi perfeksjonering for den enkelte. Mattetrening er likevel ikke et krav for å begynne i apparatene, og for mange kan apparattrening være den ideelle måten å starte pilatestrening.

Vi har tre nivåer på apparattimene - grønn, rosa og rød.

De aller fleste begynner med GRØNNE timer, som er tilrettelagte timer. ROSA timer er for de som er kjent med apparatet og pilates-teknikken mens RØDE timer er avanserte timer for de som er svært erfarne og ønsker ekstra utfordringer.

Før du starter å trene på Reformeren må du ha et introkurs som går over 6 eller 8 ganger, der får du øvd inn de grunnleggende prinsippene i Pilates-metoden, samt at du blir blir kjent med apparatet og hvordan det brukes. Se kursbooking for kommende kurs.

Kontakt oss

Nerstranda 9, 4.etg
9008 Tromsø

(+47) 99 25 22 90

Janne

90 99 89 13

Åse

48 22 09 10