Fitvibe

FITVIBE

Studio Pilates tilbyr Fitvibe, trening på vibrasjonsplate. Prøv trening som er effektiv, behagelig, sikker, motiverende og enkel. Apparatet er enkelt i bruk. Fitvibe er medisinsk godkjent.

Etter gratis opplæring og veiledning med fysioterapeut kan du trene når det passer deg med et eget personlig tilpasset program.

 

ALLSIDIG

Treningen passer for og kan brukes av de fleste, både unge og eldre, nesten uansett fysisk form og tilstand. (Skal ikke brukes av gravide, og ved enkelte medisinske tilstander). Mennesker med behov for rehabilitering, MS, ME, ryggproblemer, kneproblemer, wiplash, benskjørhet, overvekt og ulike smertetilstander kan nyte godt av de fantastiske Fitvibe-effektene.

 

Våre vibrasjonsplater heter Fitvibe excel pro. En meget kraftig maskin i toppklassen. Maskinen har en egen innebygd softvare, som viser ulike treningsprogram på et fargedisplay og tydelig forklarer øvelsene.

 

HVA ER FITVIBE?

Kort forklart kalles vibrasjonene whole body vibration. De meget raske vibrasjonene produserer en strekkerefleks i muskelen som avhenger av frekvensen og hastigheten i vibrasjonene, og medfører automatiske muskelkontraksjoner. Med treningen er det ikke bare muskelvev som reagerer. Det gir også positive effekter på senevev, bindevev, nervesystem og hormonbalansen. Treningen gir derfor en rekke fordeler sammenlignet / i kombinasjon med annen trening. En treningsøkt avsluttes alltid med massasje på maskinen.

Grunnet vibrasjonene vil muskelfibrene rekrutteres mer effektivt i en øvelse enn om man gjorde den uten vibrasjon. Dette gjør at effekten av ei økt på Fitvibe er mye høyere enn tilsvarende trening uten vibrasjon. Etter er treningsøkt som varer mellom 15-30 minutter vil du kjenne en tilfredshet og få økt energi.

 

Kontakt oss

Nerstranda 9, 4.etg
9008 Tromsø

(+47) 99 25 22 90

Janne

90 99 89 13

Åse

48 22 09 10