Visjoner og formål

Studio Pilates ble startet av Janne Glesaaen og Åse Kristoffersen i 2006.

Som fysioterapeuter og fagpersoner ønsker vi å kunne fylle tomrommet mellom primærhelsetjenesten og det mer tradisjonelle treningsstudiokonseptet, og dermed nå ut både til de som trenger et tilrettelagt tilbud og de som søker etter et friskt kvalitetstilbud.

BYGGET PÅ FELLES IDEER OG VISJONER

VI er begge opptatt av den helsemessige gevinsten av fysisk trening, og har en en felles visjon om å forene fysioterapi og trening. Pilatesmetoden skulle vise seg å være fellesnevneren som kunne gjøre dette til en realitet.
Pilates er en utbredt treningsform over hele verden, med dokumenterte og viktige helsemessige effekter. Et tilbud bygget rundt Pilates - med ulike treningsformer og fysioterapi i rommet ved siden av - ble oppskriften for oss.

Studio Pilates er et populært og naturlig samlingspunkt for jenter i alle aldre, og bedriften tilbyr en rekke aktiviteter - ledet av kvalifiserte og trivelige instruktører.

Men det startet altså en gang tilbake i 2006, da to unge og treningsglade fysioterapeuter(med til sammen ni små barn!) innså at Pilates var bindeleddet mellom deres fagkompetanse og fysisk aktivitet. Et slags hull i helsetilbudet, et gap mellom klassisk trening og tradisjonell rehabilitering, som også kunne fungere som utgangspunkt for å etablere en bokstavelig talt sunn bedrift.

AMBISJONER I TRÅD MED SUNNE IDEALER

Studio Pilates vil også i fremtiden forbli en nisje i det store treningsbildet, og aldri vokse til noe mer enn hva det er idag - et lite og intimt sted hvor mange møtes for å trene og ha det gøy i trygge og også faglig kompetente omgivelser.

Vi har en variert timeplan med alt fra hard styrke- og kondinstrening til roligere Pilates-, yoga- og slings-timer.

Vi ønsker tilstedeværelse i treningen, som kan bidra til å fremme utbytte av trening på flere måter. Via balanse, koordinasjon av bevegelser og bevissthet på pust jobber man mer hensiktsmessig og benytter et større register og kjenner at man er til stede i hele seg.

Vårt mål vil alltid være den helsemessige gevinsten av å være i god form!

Kontakt oss

Nerstranda 9, 4.etg
9008 Tromsø

(+47) 99 25 22 90

Janne

90 99 89 13

Åse

48 22 09 10